Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Dobra zostaje niech wam bedzie ale poddaje sie dymisji z rangi Radnego bo i tak moje slowa tu nic nie znacza i nie chce brac potem za to odpowiedzialnosci =\
PS. wisze Naeri 2kk wiec nie moge tak poprostu zniknac
no wreszcie mêska decyzja ^^
Mahero. Jak chcesz moge Ci daæ moj± postaæ.
I wiesz jakby nie by³o znasz Szamiego, Hroga, Detha ( nie wiem kto tam jeszce by³ na zje¼dzie).
Ja mog³em sobie graæ na AL pewnie mia³bym oko³o 60 Warlocka ( tam raty sa x5) Przyszed³em tu z waszego powodu.
Bo wiem, ¿e niektórzy mnie nie lubi± albo ich denerwuje ale jeste¶my rodzin± i nie bójmy sie tego przyznaæ. Za co umierali¶my na Valdku ? Dla tego, ze Vis nas jecha³o ? Mo¿na by³o wyj¶æ. Zostali¶my bo walczyli¶my dla siebie wzajemnie. Owszem na valdku mo¿na pograæ. Tam prócz Jerolda nikt nie zosta³ wporzadku. Orri wzi±³ od nas itemki i ju¿ czmychn±³ do Vis. Na Valdaronie rz±dzi bezprawie i to trzeba przyznaæ. Mo¿e Nith tam sprawdza i w ogóle ale Artali powie kilka s³ów Robertowi i on zaraz to zrobi. Przecie¿ to bezsensu. Obiecuje zaprzestaæ jakichkolwiek ataków na wspó³klanowiczy. Moge zorganizowaæ jaki¶ fajny event. Ale wszystko twoja sprawa wybierzesz : Graæ z przyjació³mi czy graæ dla przyjemno¶ci. D³ugo pracowali¶my, zeby wzajemnie sobie ufaæ. Wiesz ile gorzkich s³ów us³ysza³em od Hroga ? Czy Larda na pocz±tku ?
Ja Ci powiem, ¿e DC i lagi s± spowodowane z³ym ustawieniem serwera (katalogu).
Jak mia³em ten stary ze strony to nic mi nie chodzi³o. Jak dosta³em od Larda i sam skonfigurowa³em reszte chodzi prze¶licznie. Wejd¼ na IRC i zagadaj do Kedholda czy Hicia oni naprawde znaj± sie na swojej robocie pewnie Ci doradz± i skonfiguruj± system.
@UP:UP
Jesli chcesz spa³ce Twój d³ug.
Ostatnio edytowany przez Gantrah (2009-02-11 16:14:21)
Mahero napisał:
Dobra zostaje niech wam bedzie ale poddaje sie dymisji z rangi Radnego bo i tak moje slowa tu nic nie znacza i nie chce brac potem za to odpowiedzialnosci =\
PS. wisze Naeri 2kk wiec nie moge tak poprostu zniknac
looknij na date??