Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#16 2009-02-09 14:20:37

Amandar

Wyznawca

Punktów :   

Re: ????????????????????????

ja zbyt czesto ostatnio nie gram ale zostaje na Aurorze jakby kogos to interesowalo

#17 2009-02-09 14:30:24

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

Dobra zostaje niech wam bedzie ale poddaje sie dymisji z rangi Radnego bo i tak moje slowa tu nic nie znacza i nie chce brac potem za to odpowiedzialnosci =\

PS. wisze Naeri 2kk wiec nie moge tak poprostu zniknac

http://www.lineage2aurora.com/panel/gd.php?c=0-268549985

#18 2009-02-09 16:27:03

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

no wreszcie mêska decyzja ^^

"Ten, który walczy z potworami powinien zadbaæ, by sam nie sta³ siê potworem. Gdy d³ugo spogl±damy w otch³añ, otch³añ spogl±da równie¿ w nas." Nietzsche

#19 2009-02-11 16:13:20

Gantrah

Wyznawca

Punktów :   

Mahero. Jak chcesz moge Ci daæ moj± postaæ.
I wiesz jakby nie by³o znasz  Szamiego, Hroga, Detha ( nie wiem kto tam jeszce by³ na zje¼dzie).
Ja mog³em sobie graæ na AL pewnie mia³bym oko³o 60 Warlocka ( tam  raty sa x5) Przyszed³em tu z waszego powodu.
Bo wiem, ¿e niektórzy mnie nie lubi± albo ich  denerwuje  ale jeste¶my rodzin± i nie  bójmy sie tego przyznaæ. Za co umierali¶my na  Valdku ? Dla tego, ze  Vis nas jecha³o ? Mo¿na by³o wyj¶æ. Zostali¶my bo  walczyli¶my dla siebie wzajemnie. Owszem  na   valdku mo¿na pograæ.  Tam prócz Jerolda nikt nie zosta³ wporzadku. Orri wzi±³ od nas itemki i ju¿ czmychn±³  do Vis. Na Valdaronie rz±dzi  bezprawie   i to trzeba przyznaæ. Mo¿e Nith tam sprawdza i w ogóle  ale Artali  powie kilka s³ów Robertowi i on  zaraz to zrobi. Przecie¿ to  bezsensu. Obiecuje zaprzestaæ  jakichkolwiek ataków na wspó³klanowiczy.  Moge zorganizowaæ jaki¶ fajny event.  Ale wszystko twoja sprawa wybierzesz  : Graæ  z przyjació³mi czy  graæ  dla przyjemno¶ci. D³ugo pracowali¶my, zeby wzajemnie sobie ufaæ. Wiesz ile gorzkich  s³ów us³ysza³em od Hroga ? Czy Larda na pocz±tku ?

Ja Ci powiem, ¿e DC i lagi  s±  spowodowane z³ym ustawieniem serwera (katalogu).
Jak mia³em ten stary ze strony to nic mi nie chodzi³o. Jak  dosta³em od Larda i sam skonfigurowa³em reszte chodzi  prze¶licznie. Wejd¼ na IRC i zagadaj  do  Kedholda czy  Hicia  oni naprawde znaj±  sie na swojej robocie pewnie Ci  doradz± i  skonfiguruj± system.

@UP:UP

Jesli chcesz spa³ce Twój d³ug.

Ostatnio edytowany przez Gantrah (2009-02-11 16:14:21)

#20 2009-02-11 19:25:13

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

Mahero napisał:

Dobra zostaje niech wam bedzie ale poddaje sie dymisji z rangi Radnego bo i tak moje slowa tu nic nie znacza i nie chce brac potem za to odpowiedzialnosci =\

PS. wisze Naeri 2kk wiec nie moge tak poprostu zniknac

looknij na date??

http://www.lineage2aurora.com/panel/gd.php?c=0-268549985

Stopka forum

RSS