Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2009-01-31 08:50:08

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

moje wyjście.

Wczoraj zwinęłam tyłeczek gdyż nie daje rady być ignorantka i puszczać niektórych zachowań mimo uszu. To że ktoś uważa mnie za osobę która nie pomaga w klanie to jedno, ja sądzę że pomagam. Na swój sposób lecz i także swoje środki. Oczywiście dbam też o siebie gdyż na nic się nie przydam gdy nic nie będę mogła zdziałać. Usłyszałam że jestem obgadywana za plecami i sobie "nagrabiłam" heh.. więc słucham może usłyszę co nieco tutaj. Nie mam zamiaru być nigdzie "na siłę". Tego posta piszę dzięki Naeri, jedyna osoba która była w stanie się mną zająć. Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, ale po Valdaronie mam już dość taki akcji i oskarżeń. Wkurwia mnie takie zachowanie. Wy sobie zbieracie kase na ch i robicie kulki, ja robiłam zadanie w GC na recki A grade. Ktoś się czepiał gdy chciałam zdobyć broń B, a widzę coraz więcej w klanie uzbrojonych osób i nikt się jakoś ich nie czepia. Zresztą robić kasę jest najłatwiej pewnie nawet nikt nie zaczął questa na coins of magic bo po co? W sumie nie wiem czemu to piszę. Pewnie i tak nic się nie zmieni, ani nikt nie przeprosi...

"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas." Nietzsche

#2 2009-01-31 09:06:38

pajakus

Guru

Punktów :   

Re: moje wyjście.

e.. o co chodzi?

#3 2009-01-31 09:42:39

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

kochana duale to jedna z najdrozszych broni jakie moga byc w L2 dlatego tez sa Coomony B poczatki sa zawsze trudne ale jak slysze haslo "Niebede latac w comonach" to mnie krew zalewa. ja na valdaronie latalem w B comonach na 70 lvl i jakos koksalem normalnie

a jakbys pomyslala logicznie to mialas bys juz dawno wszytsko bo jezeli kazdy nadmiar kassy by skladal do CWH a nie bunkrowal u siebie to juz dawno bys miala slsy bo masz najwiekszy lvl (a ze sa w klanie same vipy to sprzet by byl kupowany od reki)  bo jak bedziemy miec juz CH to kazda kassa idzie na sprzet dla nas samemu jest trudno uzbierac a we 20 to jest raz 2

moral jest z tego taki ze z kassy w cwh sprzet dostanie kazdy o ile beda na to srodki

http://www.lineage2aurora.com/panel/gd.php?c=0-268549985

#4 2009-01-31 09:49:38

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

a mi nie przeszkadzało jak na razie latanie z C. Wole poczekać i złożyć normalną broń a nie commony w które sie SA nie da włożyć.

Myśle logicznie i rozplanowałam sobie pracę, Mahero.  Wy wkładacie kasę a ja wole zbierać recki. Zresztą mam gdzieś te morały mówi to gość który topi się w pieniądzach, ja zarabiam dziennie z 1kk maksymalnie.

"Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas." Nietzsche

#5 2009-01-31 11:13:06

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

W duale nie da sie wlozyc SA tym sie nie usprawiedliwiaj bo to nie gra zadnej roli teraz
dobra ja sie juz nie czepiam nie bylo na poczatku gadane co jak i gdzie wiec jak mozna czegos wymagac

na przyszlosc wystarczy ino sie dogadac a nie miec jakis wonty odrazu
ale nie fajnie to wygladalo jak i z mojej strony jak i z twojej strony
pozdro

#6 2009-01-31 15:50:08

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

w dualach jest sa - enchant na +4 poprostu sa zdobywa sie na innej zasadzie

#7 2009-02-01 08:58:37

Gantrah

Wyznawca

Punktów :   

A mnie krew zalewa  jak słysze : 
- Osekati :  wpłacam  jeden KK
- Ladher wpłacam 2kk
-  Osekati wpłacam 2kk
(pomine innych którzy też wpłacali bo lista byłaby zbyt długa)
Ja na 76 lvl latałem  w karmianie. A były czasy ze u Naeri na pomp brałem ssy  bo kasy nie miałem. - Wszystko ladowało w cwh. Jesli juz od poczatku bysmy się  wzieli do  roboty to  i kasa na ch  by juz była i  wszyscy  by latali  w  B.
Bo co to za przyjemnosc pierdolić klan i sobie kasy nazbierać, ubrać się ładnie etc.

#8 2009-02-01 12:26:07

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

no tak ale wiesz ja tak saplilem kilka par kenshe duali bo chialem na +4 zrobic i to jest duzy minus duali ze nie ma SA a plusy to tylko przy enchantowaniu

Stopka forum

RSS