Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2

#1 2009-01-31 08:50:08

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

moje wyj¶cie.

Wczoraj zwinê³am ty³eczek gdy¿ nie daje rady byæ ignorantka i puszczaæ niektórych zachowañ mimo uszu. To ¿e kto¶ uwa¿a mnie za osobê która nie pomaga w klanie to jedno, ja s±dzê ¿e pomagam. Na swój sposób lecz i tak¿e swoje ¶rodki. Oczywi¶cie dbam te¿ o siebie gdy¿ na nic siê nie przydam gdy nic nie bêdê mog³a zdzia³aæ. Us³ysza³am ¿e jestem obgadywana za plecami i sobie "nagrabi³am" heh.. wiêc s³ucham mo¿e us³yszê co nieco tutaj. Nie mam zamiaru byæ nigdzie "na si³ê". Tego posta piszê dziêki Naeri, jedyna osoba która by³a w stanie siê mn± zaj±æ. Ju¿ nie wiem co mam o tym wszystkim my¶leæ, ale po Valdaronie mam ju¿ do¶æ taki akcji i oskar¿eñ. Wkurwia mnie takie zachowanie. Wy sobie zbieracie kase na ch i robicie kulki, ja robi³am zadanie w GC na recki A grade. Kto¶ siê czepia³ gdy chcia³am zdobyæ broñ B, a widzê coraz wiêcej w klanie uzbrojonych osób i nikt siê jako¶ ich nie czepia. Zreszt± robiæ kasê jest naj³atwiej pewnie nawet nikt nie zacz±³ questa na coins of magic bo po co? W sumie nie wiem czemu to piszê. Pewnie i tak nic siê nie zmieni, ani nikt nie przeprosi...

"Ten, który walczy z potworami powinien zadbaæ, by sam nie sta³ siê potworem. Gdy d³ugo spogl±damy w otch³añ, otch³añ spogl±da równie¿ w nas." Nietzsche

#2 2009-01-31 09:06:38

pajakus

Guru

Punktów :   

Re: moje wyj¶cie.

e.. o co chodzi?

#3 2009-01-31 09:42:39

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

kochana duale to jedna z najdrozszych broni jakie moga byc w L2 dlatego tez sa Coomony B poczatki sa zawsze trudne ale jak slysze haslo "Niebede latac w comonach" to mnie krew zalewa. ja na valdaronie latalem w B comonach na 70 lvl i jakos koksalem normalnie

a jakbys pomyslala logicznie to mialas bys juz dawno wszytsko bo jezeli kazdy nadmiar kassy by skladal do CWH a nie bunkrowal u siebie to juz dawno bys miala slsy bo masz najwiekszy lvl (a ze sa w klanie same vipy to sprzet by byl kupowany od reki)  bo jak bedziemy miec juz CH to kazda kassa idzie na sprzet dla nas samemu jest trudno uzbierac a we 20 to jest raz 2

moral jest z tego taki ze z kassy w cwh sprzet dostanie kazdy o ile beda na to srodki

http://www.lineage2aurora.com/panel/gd.php?c=0-268549985

#4 2009-01-31 09:49:38

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

a mi nie przeszkadza³o jak na razie latanie z C. Wole poczekaæ i z³o¿yæ normaln± broñ a nie commony w które sie SA nie da w³o¿yæ.

My¶le logicznie i rozplanowa³am sobie pracê, Mahero.  Wy wk³adacie kasê a ja wole zbieraæ recki. Zreszt± mam gdzie¶ te mora³y mówi to go¶æ który topi siê w pieni±dzach, ja zarabiam dziennie z 1kk maksymalnie.

"Ten, który walczy z potworami powinien zadbaæ, by sam nie sta³ siê potworem. Gdy d³ugo spogl±damy w otch³añ, otch³añ spogl±da równie¿ w nas." Nietzsche

#5 2009-01-31 11:13:06

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

W duale nie da sie wlozyc SA tym sie nie usprawiedliwiaj bo to nie gra zadnej roli teraz
dobra ja sie juz nie czepiam nie bylo na poczatku gadane co jak i gdzie wiec jak mozna czegos wymagac

na przyszlosc wystarczy ino sie dogadac a nie miec jakis wonty odrazu
ale nie fajnie to wygladalo jak i z mojej strony jak i z twojej strony
pozdro

#6 2009-01-31 15:50:08

Kocica

Wyznawca

Punktów :   

w dualach jest sa - enchant na +4 poprostu sa zdobywa sie na innej zasadzie

#7 2009-02-01 08:58:37

Gantrah

Wyznawca

Punktów :   

A mnie krew zalewa  jak s³ysze : 
- Osekati :  wp³acam  jeden KK
- Ladher wp³acam 2kk
-  Osekati wp³acam 2kk
(pomine innych którzy te¿ wp³acali bo lista by³aby zbyt d³uga)
Ja na 76 lvl lata³em  w karmianie. A by³y czasy ze u Naeri na pomp bra³em ssy  bo kasy nie mia³em. - Wszystko ladowa³o w cwh. Jesli juz od poczatku bysmy siê  wzieli do  roboty to  i kasa na ch  by juz by³a i  wszyscy  by latali  w  B.
Bo co to za przyjemnosc pierdoliæ klan i sobie kasy nazbieraæ, ubraæ siê ³adnie etc.

#8 2009-02-01 12:26:07

Mahero

Radny

7320463
Punktów :   

no tak ale wiesz ja tak saplilem kilka par kenshe duali bo chialem na +4 zrobic i to jest duzy minus duali ze nie ma SA a plusy to tylko przy enchantowaniu

Stopka forum

RSS