Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Wczoraj zwinê³am ty³eczek gdy¿ nie daje rady byæ ignorantka i puszczaæ niektórych zachowañ mimo uszu. To ¿e kto¶ uwa¿a mnie za osobê która nie pomaga w klanie to jedno, ja s±dzê ¿e pomagam. Na swój sposób lecz i tak¿e swoje ¶rodki. Oczywi¶cie dbam te¿ o siebie gdy¿ na nic siê nie przydam gdy nic nie bêdê mog³a zdzia³aæ. Us³ysza³am ¿e jestem obgadywana za plecami i sobie "nagrabi³am" heh.. wiêc s³ucham mo¿e us³yszê co nieco tutaj. Nie mam zamiaru byæ nigdzie "na si³ê". Tego posta piszê dziêki Naeri, jedyna osoba która by³a w stanie siê mn± zaj±æ. Ju¿ nie wiem co mam o tym wszystkim my¶leæ, ale po Valdaronie mam ju¿ do¶æ taki akcji i oskar¿eñ. Wkurwia mnie takie zachowanie. Wy sobie zbieracie kase na ch i robicie kulki, ja robi³am zadanie w GC na recki A grade. Kto¶ siê czepia³ gdy chcia³am zdobyæ broñ B, a widzê coraz wiêcej w klanie uzbrojonych osób i nikt siê jako¶ ich nie czepia. Zreszt± robiæ kasê jest naj³atwiej pewnie nawet nikt nie zacz±³ questa na coins of magic bo po co? W sumie nie wiem czemu to piszê. Pewnie i tak nic siê nie zmieni, ani nikt nie przeprosi...
kochana duale to jedna z najdrozszych broni jakie moga byc w L2 dlatego tez sa Coomony B poczatki sa zawsze trudne ale jak slysze haslo "Niebede latac w comonach" to mnie krew zalewa. ja na valdaronie latalem w B comonach na 70 lvl i jakos koksalem normalnie
a jakbys pomyslala logicznie to mialas bys juz dawno wszytsko bo jezeli kazdy nadmiar kassy by skladal do CWH a nie bunkrowal u siebie to juz dawno bys miala slsy bo masz najwiekszy lvl (a ze sa w klanie same vipy to sprzet by byl kupowany od reki) bo jak bedziemy miec juz CH to kazda kassa idzie na sprzet dla nas samemu jest trudno uzbierac a we 20 to jest raz 2
moral jest z tego taki ze z kassy w cwh sprzet dostanie kazdy o ile beda na to srodki
a mi nie przeszkadza³o jak na razie latanie z C. Wole poczekaæ i z³o¿yæ normaln± broñ a nie commony w które sie SA nie da w³o¿yæ.
My¶le logicznie i rozplanowa³am sobie pracê, Mahero. Wy wk³adacie kasê a ja wole zbieraæ recki. Zreszt± mam gdzie¶ te mora³y mówi to go¶æ który topi siê w pieni±dzach, ja zarabiam dziennie z 1kk maksymalnie.
W duale nie da sie wlozyc SA tym sie nie usprawiedliwiaj bo to nie gra zadnej roli teraz
dobra ja sie juz nie czepiam nie bylo na poczatku gadane co jak i gdzie wiec jak mozna czegos wymagac
na przyszlosc wystarczy ino sie dogadac a nie miec jakis wonty odrazu
ale nie fajnie to wygladalo jak i z mojej strony jak i z twojej strony
pozdro
w dualach jest sa - enchant na +4 poprostu sa zdobywa sie na innej zasadzie
A mnie krew zalewa jak s³ysze :
- Osekati : wp³acam jeden KK
- Ladher wp³acam 2kk
- Osekati wp³acam 2kk
(pomine innych którzy te¿ wp³acali bo lista by³aby zbyt d³uga)
Ja na 76 lvl lata³em w karmianie. A by³y czasy ze u Naeri na pomp bra³em ssy bo kasy nie mia³em. - Wszystko ladowa³o w cwh. Jesli juz od poczatku bysmy siê wzieli do roboty to i kasa na ch by juz by³a i wszyscy by latali w B.
Bo co to za przyjemnosc pierdoliæ klan i sobie kasy nazbieraæ, ubraæ siê ³adnie etc.