Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Od dzisiaj jebie mnie dok³adnie wszystko. Mam wszystko g³eboko gdzie slonce nie dochodzi. Od dzisiaj skonczyl sie samarytanin, bedziecie cos odemnie chcieli bedziecie placic, recepte materialy chuj mnie to obchodzi. sprawy bedziecie musieli zalatwiac z dwolinem albo samemu zrobic sobie nowa postac ja mam dosc. Moge nawet odejsc z klanu jak bedzie wam to nie na reke. powtarzam to raz jeszcze Jebie mnie to.
a³æ... co siê sta³o? *zerka niepewnie*
Naeri napisał:
Taak, da³y¶my mu popaliæ <przytula delikatnie swoje kochanie>
Widzisz, Kai, a mówi³am, ¿e za du¿o seksu jest niezdrowe !
Ja kurwa koksaæ ? Cz³owieku 3 razy Ci sie pyta³em i we¼ nie pierdol bo zaczynasz frajerzyæ. Chcia³em Cie wziasc moim krasiem albo SWs'em ( 50 i 64) i we¼ mi tu nie gadaj ze cien ikt nie chce wziasc na spoil ja przez 3 dni ni chuja nie widzia³em zebys pisa³ co¶ o Spoilu
Ja sie dziwie trzy dni o pomoc prosic i mam sie nie wqrwic, daj se siana. jak do tej pory tylko 4 osoby chcialy mi pomoc oni jakos moga znaezc czas ale inni jakos nie moga. wiec oni maja moja pomoc.
ej panowie dajcie spokoj...
P.S Widze ze atmosfera w klanie robi sie coraz bardziej napieta powiem Wam krotko dajcie se siana to jest tylko gra idzcie z dziewczyna/kolega/zona na spacer wyluzujcie sie i dopiero siadajcie przed l2/forum. Nie podchodzcie do GRY az tak powaznie. Pozdrawiam