Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Od dzisiaj jebie mnie dokładnie wszystko. Mam wszystko głeboko gdzie slonce nie dochodzi. Od dzisiaj skonczyl sie samarytanin, bedziecie cos odemnie chcieli bedziecie placic, recepte materialy chuj mnie to obchodzi. sprawy bedziecie musieli zalatwiac z dwolinem albo samemu zrobic sobie nowa postac ja mam dosc. Moge nawet odejsc z klanu jak bedzie wam to nie na reke. powtarzam to raz jeszcze Jebie mnie to.
Naeri napisał:
Taak, dałyśmy mu popalić <przytula delikatnie swoje kochanie>
Widzisz, Kai, a mówiłam, że za dużo seksu jest niezdrowe !
Ja kurwa koksać ? Człowieku 3 razy Ci sie pytałem i weź nie pierdol bo zaczynasz frajerzyć. Chciałem Cie wziasc moim krasiem albo SWs'em ( 50 i 64) i weź mi tu nie gadaj ze cien ikt nie chce wziasc na spoil ja przez 3 dni ni chuja nie widziałem zebys pisał coś o Spoilu
Ja sie dziwie trzy dni o pomoc prosic i mam sie nie wqrwic, daj se siana. jak do tej pory tylko 4 osoby chcialy mi pomoc oni jakos moga znaezc czas ale inni jakos nie moga. wiec oni maja moja pomoc.
ej panowie dajcie spokoj...
P.S Widze ze atmosfera w klanie robi sie coraz bardziej napieta powiem Wam krotko dajcie se siana to jest tylko gra idzcie z dziewczyna/kolega/zona na spacer wyluzujcie sie i dopiero siadajcie przed l2/forum. Nie podchodzcie do GRY az tak powaznie. Pozdrawiam