Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Nie bêdzie mnie d³u¿szy czas.. hmm powody osobiste.
dobra, s±dzê ¿e nale¿± siê wam wyja¶nienia. Przesta³am graæ gdy poczu³am siê zupe³nie obojêtna, wszystkim. Sztuczne u¶miechy i s³ówka mnie nie przekona³y. Dobrze wiemy ¿e nie polubili¶cie mnie zbytnio ju¿ od valdaronu. Gra³am w czas mojej nieobecno¶ci na innym serwerze, a innymi ludzmi. Ostatnio zdecydowa³am rzuciæ l2 by mieæ wiêcej czasu na ¿ycie prywatne. Jeszcze nie wykonalam ostatniego kroku ale jesli mi sie uda uwolnie sie zupelnie od l2.
No có¿ to twoja decyzja. My zaczelismy sie rozwijac i nie jest tutaj ¼le. Co by³o w ¶wiecie vladzia juz mine³o, jest teraz inny swiat i inna historia. Ale jak chcesz zakaczyc gre to przekaz komus z nas kontrole nad swoim kontem. Mnie tam bylo mi³o z toba grac tutaj w tym ¶wiecie.
przemy¶la³am i chce skoñczyæ z l2
To jak juz zdecydowa³as sie rozstac z l2 to przekaz mi lub nae haselko do twojej postaci, ten secik bw co masz na sobie nam by sie niesamowicie przydal. I zycze powodzonka. Szkoda ze odchodzisz ale coz trzeba ¿yæ dalej.
Szkoda naprawde szkoda duzo Dla NAS zrobilas i duzo pomoglas . Wrazie bys chciala powrocic zapraszam miejsce Ci zawsze sie znajdzie. chociaz szkoda ze Az tak zle nas ocenilas,bo pozory czesto myla. a Napewno nie mozesz myslec ze Cie nie lubimy wrecz przeciwnie. ja licze ze kiedys wrocisz do nas. ja zapraszam. powodzenia
nie mam patcha nowego do Aurory, jak kto¶ mo¿e poproszê link
Siê robi
http://lineage2aurora.com/forum/viewtop … =28&t=1180
Prosze, tutaj jest.
nie bardzo jestem.. potrzebuje systemu by oddac wam moje dobra ;>
nawet nie wiecie jak fajnie sie rzuca l2 ^^
bêdê têskniæ za moj± gladiatork±... pogra³abym ni± ale... ale nie by³oby to ju¿ tym co kiedy¶