Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Nie będzie mnie dłuższy czas.. hmm powody osobiste.
dobra, sądzę że należą się wam wyjaśnienia. Przestałam grać gdy poczułam się zupełnie obojętna, wszystkim. Sztuczne uśmiechy i słówka mnie nie przekonały. Dobrze wiemy że nie polubiliście mnie zbytnio już od valdaronu. Grałam w czas mojej nieobecności na innym serwerze, a innymi ludzmi. Ostatnio zdecydowałam rzucić l2 by mieć więcej czasu na życie prywatne. Jeszcze nie wykonalam ostatniego kroku ale jesli mi sie uda uwolnie sie zupelnie od l2.
No cóż to twoja decyzja. My zaczelismy sie rozwijac i nie jest tutaj źle. Co było w świecie vladzia juz mineło, jest teraz inny swiat i inna historia. Ale jak chcesz zakaczyc gre to przekaz komus z nas kontrole nad swoim kontem. Mnie tam bylo miło z toba grac tutaj w tym świecie.
To jak juz zdecydowałas sie rozstac z l2 to przekaz mi lub nae haselko do twojej postaci, ten secik bw co masz na sobie nam by sie niesamowicie przydal. I zycze powodzonka. Szkoda ze odchodzisz ale coz trzeba żyć dalej.
Szkoda naprawde szkoda duzo Dla NAS zrobilas i duzo pomoglas . Wrazie bys chciala powrocic zapraszam miejsce Ci zawsze sie znajdzie. chociaz szkoda ze Az tak zle nas ocenilas,bo pozory czesto myla. a Napewno nie mozesz myslec ze Cie nie lubimy wrecz przeciwnie. ja licze ze kiedys wrocisz do nas. ja zapraszam. powodzenia
nie mam patcha nowego do Aurory, jak ktoś może poproszę link
Się robi
http://lineage2aurora.com/forum/viewtop … =28&t=1180
Prosze, tutaj jest.
nie bardzo jestem.. potrzebuje systemu by oddac wam moje dobra ;>
nawet nie wiecie jak fajnie sie rzuca l2 ^^
będę tęsknić za moją gladiatorką... pograłabym nią ale... ale nie byłoby to już tym co kiedyś