Zakazane Bractwo czyli Sekta na serwerze Aurora gry Lineage2
Mahero Ty mnie nie denerwuj dobrze? Do 3 lvl klanu w³o¿y³am jak na swój wtedy lvl du¿o ale potem ju¿ mi tak dobrze nie sz³o i szczerze mówi±c idzie mi beznadziejnie z kas± i mam w dupie te wasze miliony. Nawet nie chce mi siê pisaæ bo tylko siê denerwuje.. pff
jak na razie mamy 56kk na dzien dzisiajszy na dodzine 16.44. wplacilem tyle ile moglem. teraz bym potrzebowal normalniej broni b ale zanim ja to uzbieram to troche czasu mnie minie cheche. ale za to bedziem mieli za niedlugo ch wiec bedzie git
ja niewiem skad mi sie tyle kasy bierze ale dziennie na klan daje od 3 -5kk a na ch mi zalezy bo za pare dni bedzie lipnie z bufami hehe no i moga nam zajac jedny wolny....
Total - 103,922,480
56,744,000 Magazyn WH Magazyn klanowy
niewiem czy slabo idzie jak na hmmm 2 tydzien grania??
Ostatnio edytowany przez Osa (2009-01-29 21:25:19)
... Ty dziennie 3-5kk robisz tak? a ja tydzieñ nie mogê 10kk uzbieraæ. Nie irytujcie mnie proszê.
Patient my Darling Patient C³a kwestia w ciepliwo¶ci ja sie jako¶ dobor³em nie? Jesli faktycznei CH kosztuje nas 60kk to juz mo¿na je wykupiæ. Wrzuci³em dizs do ch resztke kasy po zakupach i powinno styknac. smieci (matki) te¿ powsadza³em. Kupowaæ hrhrhr